Ajankohtaista

Hae asumisneuvojaksi Espooseen!

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA ÄITIYSVAPAAN SIJAISEKSI

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, talous- ja asumisohjaus, asukastoiminta, ryhmätoiminta, koulutustoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

Asumisneuvojan työhön kuuluu asumisneuvonta ja asukasvalinta. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka (mahdollisesti jatkuu) ja työ on kokopäivätyötä. Asumisneuvojan toivotaan pystyvän aloittavan työn mahdollisimman pian. Työpaikka sijaitsee Espoossa.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme verkosto- ja yksilötyöosaamista, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä.

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan 21.1.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään etäyhteyksin iltapäivä- ja ilta-aikaan viikolla 4. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen (marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi / 045 634 3458). Puhelintiedustelut to 14.1 klo 15-17 ja ma 18.1 klo 10-12.