Ajankohtaista

Haemme suunnittelijaa äitiysvapaan sijaiseksi

Suunnittelijan työhön kuuluu asukastoiminta, asumisneuvonta ja viestintä. Yhdistyksessä on parhaillaan menossa yleisilmeen uudistus (ml. verkkosivut, materiaalit jne.) ja uudistustyö on myös osa suunnittelijan tehtävää. Työsuhde on määräaikainen marraskuun 2021 loppuun saakka ja työ on kokopäivätyötä. Suunnittelijan toivotaan pystyvän aloittavan työn mahdollisimman pian, mahdollisuuksien mukaan jo maaliskuun 2021 lopussa.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme viestinnän taitoja ja erityisesti someosaamista, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä.

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan 17.3.2021 klo 16 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään etäyhteyksin pe 19.3.2021. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen (marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi / 045 634 3458). Puhelintiedustelut pe 12.3 klo 14-16 ja ma 15.3 klo 12-14.