Ajankohtaista

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, talous- ja asumisohjaus, asukastoiminta, ryhmätoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

Asumisneuvojan työhön kuuluu asumisneuvonta, asukasvalinta sekä asumiseen liittyvä koulutustoiminta (mm. asumisinfot oppilaitoksissa ja Ohjaamoissa).Työ on kokopäivätyötä ja toimialueena Espoo, Helsinki ja Vantaa.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme verkosto- ja yksilötyön hallintaa, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Etuna hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä sekä kouluttajakokemuksesta.

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakijan toivotaan pääsevän aloittamaan mahdollisimman pian, mieluiten jo heinäkuun lopussa. Hakemukset toimitetaan 12.7.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään 17.7.2017 ilta-aikaan. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen 045 634 3458 tai marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi