Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Hae asumisneuvojaksi!

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, talous- ja asumisohjaus, asukastoiminta, ryhmätoiminta, koulutustoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

Asumisneuvojan työhön kuuluu asumisneuvonta, talousohjaus ja nuorten taloudenhallinnan menetelmien kehittäminen (sisältää mm. vuokravelkatilanteiden selvittelyn, yksilö- ja palveluohjauksen, taloustaitojen kouluttamisen ja toiminnan mallintamisen), asukasvalintaan osallistuminen ja ryhmätoiminta. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 helmikuun loppuun saakka ja mahdollisesti jatkuu rahoituksen varmistuttua. Työ on kokopäivätyötä ja työpaikka sijaitsee Malmilla Helsingissä, mutta toimialueena on koko pääkaupunkiseutu.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme verkosto- ja yksilötyöosaamista, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä sekä ohjaus- ja koulutuskokemus.

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan 23.10.2019 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään 29.10.2019 iltapäiväaikaan. Työn voi aloittaa mahdollisimman pian ja työhön perehdytetään. 5.11.2019 on mahdollisuus myös aiemman työntekijän järjestämään perehdytykseen. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen (marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi / 045 634 3458). Puhelintiedustelut ma 14.10 klo 14-16, to 17.10 klo 10-12 ja ma 21.10 klo 13-15.