Search
Close this search box.

Ajankohtaista

Haemme kahta asumisohjaajaa maaliskuussa 2024 alkavaan HIMA-hankkeeseen.

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE KAHTA ASUMISOHJAAJAA

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on osatoteuttajana kaksivuotisessa HIMA-hankkeessa (2024-2025) eli hyvinvointia ja muutosta asumiseen – läheistyön ja osallisuuden hanke yksinasuville nuorille. Hankkeen tarkoituksena on tarjota tukea yksinasuvien nuorten aikuisten asumisen ja arjen haasteisiin, sekä helpottaa yksinäisyyden kokemuksia. Hankkeessa tuetaan yksinasuvien nuorten arjen sujuvuutta ja elämänhallintaa sekä edesautetaan osallisuutta läheissuhteisiin, omaan kotiin, asuinympäristöön ja yhteisöihin. Nuorten rinnalla kulkevat ammattilaiset, jotka tukevat läheissuhteiden vahvistamista ja luomista. Nuorille tarjotaan asumisen ja arkitaitojen valmennusta. Hankkeessa kehitetään yli toimijarajojen tapahtuvaa työparityötä sekä kotiin vietävää tukea, ja mallinnetaan läheistyötä nuorten aikuisten kanssa työskentelyyn.

Hanke toteutetaan yhdessä HDL:n Vamos-toiminnan ja NAL ry:n kanssa. Hanke toimii pääkaupunkiseudulla. Hanketiimiin kuuluvat NAL:ssa työskentelevä projektipäällikkö, Vamoksessa työskentelevät kaksi valmentajaa sekä Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:llä työskentelevät kaksi asumisohjaajaa.

Haemme kahta asumisohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Asumisohjaajan tehtävään kuuluu yksilöohjaus, nuoren kotihyvinvoinnin ja arjen hallinnan tukeminen, asumistaitojen vahvistaminen, nuoren ohjaaminen palveluihin ja yksilöllisten palvelupolkujen rakentaminen, monialainen työparityö ja sen kehittäminen sekä läheistyön suunnittelu ja toteuttaminen. Työhön kuuluu kotikäyntejä yhdessä työparin kanssa.

Edellytämme asumisohjaajalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta sekä kokemusta nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä. Lisäksi edellytämme yksilöohjaustaitoja, verkostotyön osaamista, luotettavuutta, joustavuutta sekä oma-aloitteisuutta.

Tehtävä on kaksivuotinen ja työ alkaa maaliskuussa 2024. Määräaikaisuuden peruste on hankerahoituksen kesto.

Hakemukset toimitetaan viimeistään maanantaina 12.2.2024 sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Hakemukseen kirjataan hakijalle sopiva aloittamisajankohta sekä palkkatoive.

Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen 045 634 3458 tai marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi. Puhelintiedustelut: ti 23.1 klo 10-12, to 25.1 klo 14-16, ke 31.1 klo 13-15, ti 6.2 klo 14-16, pe 9.2 klo 12-14.

Työnantaja:

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, asumisohjaus ja -valmennus, asukas- ja ryhmätoiminta, koulutustoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.