Ajankohtaista

NAL Kirkkonummi ry ja Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry yhdistyvät

Nuorisoasuntoliiton Kirkkonummen paikallisyhdistys NAL Kirkkonummi ry yhdistyy 1.7.2020 alkaen Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:en. Ensivaiheessa NAL Kirkkonummi ry:n toiminta ja työntekijä siirtyvät Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:lle ja toisessa vaiheessa syksyllä 2020 NAL Kirkkonummi ry lakkautetaan. Yhdistyminen mahdollistaa toiminnan tehostamisen ja nuorisoasumisen yhtenäisen brändin luomisen Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan alueelle.

Tiedote 29.6.2020

NAL Kirkkonummi ry ja Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry yhdistyvät

Nuorisoasuntoliiton Kirkkonummen paikallisyhdistys NAL Kirkkonummi ry yhdistyy 1.7.2020 alkaen Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:en. Ensivaiheessa NAL Kirkkonummi ry:n toiminta ja työntekijä siirtyvät Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:lle ja toisessa vaiheessa syksyllä 2020 NAL Kirkkonummi ry lakkautetaan. Yhdistyminen mahdollistaa toiminnan tehostamisen ja nuorisoasumisen yhtenäisen brändin luomisen Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan alueelle. Yhdistymisen lähtökohtana on entistä monipuolisemmat palvelut asukkaille ja alueen nuorille.

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:n toimintamuodot ovat asumisneuvonta, asumis- ja talousohjaus, asukas- ja ryhmätoiminta, kouluttamistoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö. Lisäksi yhdistyksessä toimii Oma plääni -valmennusohjelma, joka on STEAn rahoittama hanke vuosille 2018-2020. Yhdistys ei itse omista nuorisoasuntoja, vaan Nuorisoasuntoliiton omistama yhtiö NAL Asunnot Oy rakennuttaa, vuokraa ja isännöi nuorisoasuntoja niin Espoossa, Helsingissä, Vantaalla kuin KirkkonummellaYhdistyminen ei siis vaikuta millään tapaa asukkaiden vuokrasuhteisiin tai asuntojen omistukseen.

Yhdistymisen myötä työntekijöiden työtehtävät pysyvät sisällöllisesti samoina, pieniä muutoksia lukuun ottamatta. Kirkkonummella säilyy sama toimipaikka ja samat toiminnat kuin aiemmin. Uusina toimintamuotoina koko toiminta-alueen asukkaille on tarjolla muun muassa talousohjausta, monipuolista ryhmätoimintaa sekä asumisneuvontaan keskittyvää Asumisvarikko-toimintaa alueen oppilaitoksille.

Kirkkonummen työntekijän yhteystiedot pysyvät toistaiseksi samoina, ja myöhemmästä sähköpostiosoitteen muutoksesta tiedotetaan erikseen.

Lisätietoja:

Marja Suuronen
Toiminnanjohtaja
Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry
045 634 3458
marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi

Laura Rustholkarhu
Vastaava asumisohjaaja
NAL Kirkkonummi ry
045 261 6415
laura.rustholkarhu@nalkirkkonummi.fi