Ajankohtaista

Oma plääni -valmennukseen etsitään projektityöntekijää

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry hakee projektityöntekijää Oma plääni -valmennukseen. Oma plääni -valmennuksessa edistetään nuorten työelämä- ja asumisvalmiuksia sekä suunnitellaan nuoren kanssa juuri hänelle sopiva urapolku. Valmennuksen lähtökohtana on oman motivaation, innostuksen ja yksilöllisten vahvuuksien löytyminen. Valmennuksen toimintamuodot ovat työelämävalmennus, talous- ja asumistaitojen ohjaus sekä ryhmä- ja mentorointitoiminta. Oma plääni -valmennus on STEA-rahoitteinen hanke vuosille 2018-2021.

Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu yksilö- ja ryhmävalmennus, palveluohjaus sekä hankkeen kehittämistyö. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2021 loppuun saakka ja työ on kokopäivätyötä. Projektityöntekijän toivotaan pystyvän aloittavan työn mahdollisimman pian.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Lisäksi edellytämme verkosto- ja yksilötyöosaamista, ryhmänohjaustaitoja, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä.

Hakemukseen toivotaan kirjattavan palkkatoive sekä hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan 3.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään etäyhteyksin ma 8.3.2021. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen (marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi / 045 634 3458). Puhelintiedustelut to 18.2 klo 15-17 ja ke 24.2 klo 15-17.