Search
Close this search box.

Ajankohtaista

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA TUNTITYÖHÖN

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, talous- ja asumisohjaus, asumis- ja talousvalmennus, asukas- ja ryhmätoiminta, koulutustoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

Asumisneuvojan työhön kuuluu asukastoiminta, ryhmätoiminta ja asumisneuvonta. Asumisneuvoja suunnittelee ja toteuttaa asukasiltoja sekä ryhmätoimintaa ja käy säännöllisesti eri nuorisoasuntotaloissa. Työ tapahtuu pääosin ilta-aikaan (tapahtumat). Työaika on 30 h / kk ja työtä voi tehdä osittain etänä. Työsuhde on määräaikainen joulukuun 2024 loppuun saakka, mahdollisesti jatkuu.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Myös opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytämme ryhmänohjaustaitoja, viestintäosaamista, luotettavuutta, joustavuutta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Etuna hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä sekä järjestötyöstä.

Tuntityöntekijän toivotaan aloittavan mahdollisimman pian ja hakemukseen kirjataan hakijalle sopiva aloittamisajankohta. Hakemukset toimitetaan tiistaihin 30.1.2024 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelu on torstaina 1.2.2024 etäyhteyksillä. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen 045 634 3458 tai marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi. Soittoajat: pe 19.1 klo 15-17, ma 22.1 klo 11-13, ti 23.1 klo 10-12, to 25.1 klo 14-16.