Ajankohtaista

Uusien työntekijöiden esittelyt

Yhdistyksessämme aloitti helmikuun aikana kaksi uutta työntekijää – Kaisa ja Nea. Kaisa aloitti asumisneuvojana ja Nea Oma plääni -valmentajana. Tutustu uusiin työntekijöihimme ja lue heidän esittelynsä alhaalta!

Kaisa

Olen Kaisa ja aloitin työt asumisneuvojana PKS-Nuorisoasunnoilla 4.2.2021. Porukka tuntuu energiseltä ja iloiselta ja minut on otettu mukavasti vastaan uutena työntekijänä.

Olen työskennellyt yli 10 vuotta erilaisissa sosiaali ja -terveysalan järjestöissä ja organisaatioissa ohjaajana, työvalmentajana ja asiakaspalvelijana. Minulla on kokemusta erityisesti mielenterveystoipujien ja nuorten aikuisten arjen tukemisesta. Nautin ihmisten parissa olemisesta ja teen mielelläni työtä josta on yhteiskunnallista hyötyä.

Nea

Olen Nea ja aloitin Oma Plääni -hankkeen uutena valmentajana 15.2.2021. Ammatiltani olen toimintaterapeutti ja työskennellyt kaikenikäisten asiakkaiden kanssa. Viimeisimmät vuodet ovat vierähtäneet lasten ja nuorten parissa. Hyppäys kuntayhtymän palveluksesta järjestökentälle on ollut hurjan virkistävä ja vastaanotto lämmin.

Tärkeimpiä arvojani niin töissä kuin vapaalla ovat kohtaaminen, läsnäolo ja huumori. Odotan innolla uusia haasteita hankkeen parissa!

Lämpimästi tervetuloa Kaisalle ja Nealle!