Ajankohtaista

Osallistu webinaariin! Oma plääni -valmennuskauden päätöstilaisuus 16.12.2020 klo. 12

Oma plääni -valmennushankkeen hankekausi 2018–2020 tulee päätökseensä ja nyt on aika käydä läpi hankkeen aikana kertyneitä kokemuksia ja tuloksia

Oma plääni -webinaari

Aika: Ke 16.12.2020 klo 12-15.30

Webinaari toteutetaan etäyhteyksin (tarkemmat tiedot myöhemmin)

 

Oma plääni -valmennushankkeen hankekausi 2018–2020 tulee päätökseensä ja nyt on aika käydä läpi hankkeen aikana kertyneitä kokemuksia ja tuloksia.

Oma plääni -webinaarin – Askeleet kohti tulevaisuuden tavoitteita yhteisenä nimittäjänä on nuoret, itsenäisyyden, osallisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn kysymykset.

Oma plääni -webinaarissa käydään läpi valmennushankkeen askeleita kolmivuotiselta hankekaudelta. Webinaarissa pureudutaan niihin keinoihin, kokemuksiin ja tuloksiin, joita hankkeen aikana on saatu nuorten syrjäytymisen ehkäisevästä työstä sekä esitellään työn ja asumisen yhdistävä Oma plääni -valmennusmalli.

Käsitelläksemme nuorten kysymyksiä mahdollisemman laajasti, olemme kutsuneet Oma plääni – webinaariin monipuolisen joukon asiantuntijoita, jotka tuovat omat näkökulmansa yhteiseen keskusteluun nuorten itsenäistymisen kysymyksiin ja syrjäytymisen ehkäisyyn.

Hanketiimin lisäksi webinaarissa ääneen pääsevät hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden asiantuntija Senni Moilanen SAKKI ry:stä, suunnittelija Milja Inkeroinen Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry:stä, tutkijatohtori Mette Ranta DigiConsumers -tutkimushankkeesta ja Helsingin yliopiston kasvatustieteellisestä tiedekunnasta sekä toiminnanjohtaja Timo Kontio Helsingin kaupungin Etsivän nuorisotyön yksiköstä.

Webinaari on maksuton ja suunnattu kaikille nuoria työssään kohtaaville ammattilaisille sekä nuorten itsenäistymisen, osallisuuden ja syrjäytymisen ehkäisyn kysymyksistä kiinnostuneille.

Varaa päivämäärä kalenterista ja ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/EP/A57413A12E8D0524

(Linkki tilaisuuteen lähetetään ilmoittautuneille lähempänä ajankohtaa.)