Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry hakee asumisneuvojaa tuntityöhön

PÄÄKAUPUNKISEUDUN NUORISOASUNNOT RY HAKEE ASUMISNEUVOJAA TUNTITYÖHÖN

 

Pääkaupunkiseudun Nuorisoasunnot ry on Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistys. Yhdistyksen tavoitteena on parantaa alle 30-vuotiaiden asuinoloja sekä tiedottaa asumiseen liittyvistä asioista. Yhdistys tukee ja organisoi nuorten omaehtoista toimintaa, jolla parannetaan asumisen ja elämisen laatua sekä kehitetään asuinyhteisön toimivuutta. Yhdistyksen toimintamuotoja ovat asumisneuvonta, asumisohjaus, asukastoiminta, ryhmätoiminta sekä tiedotus- ja edunvalvontatyö.

 

Asumisneuvojan työhön kuuluu asukastoiminta, ryhmätoiminta ja asumisneuvonta. Asumisneuvoja suunnittelee ja toteuttaa säännöllisiä asukasiltoja sekä ryhmätoimintaa. Syksyllä 2017 yhdistys toteuttaa ruoanlaittoon liittyvän ryhmän, jonka toiminnan suunnittelu ja ohjaus kuuluvat nyt palkattavalle työntekijälle. Lisäksi työhön kuuluu asumisneuvontaan liittyviä tehtäviä sekä vuoden 2018 asukas- ja ryhmätoiminnan suunnittelua. Työaika on noin 30 h / kk ja työ on pääosin iltatyötä. Heinäkuussa 2017 työ painottuu päiväaikaan ja tuntimäärää on mahdollisuus korottaa.

 

Edellytämme valittavalta soveltuvaa koulutusta sosiaali- tai nuorisotyönalalta. Myös opiskelijat huomioidaan. Lisäksi edellytämme ryhmänohjaustaitoja, viestintäosaamista, luotettavuutta, sosiaalisia taitoja, joustavuutta, innostuneisuutta sekä kykyä itsenäiseen työhön. Etuna hakijalle on kokemus nuorten tai nuorten aikuisten parissa tehdystä työstä sekä järjestötyöstä.

 

Hakemukseen toivotaan kirjattavan hakijalle sopiva aloittamisajankohta.(kuitenkin 1.7.2017 mennessä) Hakemukset toimitetaan 9.6.2017 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rekry@pksnuorisoasunnot.fi. Haastattelut järjestetään 15.6.2017 ilta-aikaan. Lisätietoa tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Marja Suuronen 045 634 3458 tai marja.suuronen@pksnuorisoasunnot.fi